Τα πειράματα του ΣΥΡΙΖΑ στον ΟΑΣΘ είχαν «θύματα» τους επιβάτες

Χωρίς δογματισμούς θα αναζητηθεί συνολική λύση στις συγκοινωνίες


 Στη διαπίστωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αφήνει πίσω του διοικητικά συντρίμμια στις αστικές συγκοινωνίες της Θεσσαλονίκης, αλλά και ένα αφάνταστα ταλαιπωρημένο επιβατικό κοινό, προχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Γαλαμάτης έπειτα και από τη συνάντηση που είχε με τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ.
«Έχω προσωπική άποψη από το μαρτύριο των επιβατών», επισήμανε ο Δημήτρης Γαλαμάτης, «και όχι ως παρατηρητής, καθώς χρησιμοποιώ καθημερινά τις αστικές συγκοινωνίες για να μεταβώ στην εργασία μου. Δυστυχώς, αλλά η διαπίστωση μου, μαζί με τα σχόλια του κόσμου από τις περιοδείες μου, είναι πως η κατάσταση αντί να βελτιωθεί έγινε πολύ χειρότερη».
Όπως σημείωσε ο ίδιος, όχι μόνο δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο στο θέμα της λειτουργίας του ΟΑΣΘ, αλλά είναι πλέον φανερό ότι τα διοικητικά πειράματα της αποιδιωτικοποίησης είχαν ως «θύματα» τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.
«Η Νέα Δημοκρατία», σημείωσε ο κ. Γαλαμάτης, «δεν θα έχει δογματισμούς και ιδεοληψίες για την συμμετοχή ή όχι του ιδιωτικού τομέα. Μοναδικός στόχος είναι να βρεθεί μια συνολική λύση, προς όφελος των επιβατών». Για να αντιμετωπισθεί ριζικά το ζήτημα των συγκοινωνιών και των κυκλοφοριακού στην πόλη, απαραίτητη προϋπόθεση είναι όλοι οι φορείς να συναποφασίσουν λύσεις και να τις διεκδικήσουν.
«Είμαι αποφασισμένος», τόνισε ο Δημήτρης Γαλαμάτης, «να βάλω ως στόχο της θητείας μου αυτή την συναίνεση, αυτή την ένωση των δυνάμεων της Θεσσαλονίκης σε κάθε πρόβλημα, που μόνο καλό θα φέρει στους συμπολίτες μας».