Έτοιμη να κυβερνήσει η Νέα Δημοκρατία χωρίς κρυφά προγράμματα

Ο Δημήτρης Γαλαμάτης προτρέπει: «Αψηφήστε την παραλία και ψηφίστε»
Συνεντεύξεις σε ΑLPHATV, Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 και REALFM 107.1
 Την βεβαιότητα του ότι η Νέα Δημοκρατία είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να κυβερνήσει την χώρα, εξέφρασε ο υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Γαλαμάτης, μιλώντας σήμερα στην τηλεόραση του ALPHATV. «Δεν έχει κρυφό πρόγραμμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως συκοφαντεί και διαστρεβλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ»,δήλωσε, «αντίθετα προβάλει ένα σαφές και κοστολογημένο σχέδιο».
Όλους μας στη Νέα Δημοκρατία μας ενδιαφέρει να αρχίσουμε τη νέα πολιτική πραγματικότητα στη πατρίδα μας, υποστήριξε ο Δημήτρης Γαλαμάτης, σε συνέντευξη του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5 και τον Δημήτρη Διαμαντίδη. «Έχουμε πλέον διδαχθεί από τα λάθη μας», υπογράμμισε, «και πλέον καλούμαστε πιο έμπειροι και πιο σίγουροι, να εφαρμόσουμε ένα άλλο μοντέλο ανάπτυξης και λειτουργίας της χώρας. Είμαστε πιο έτοιμοι σε πρόγραμμα και σε στελέχη».
Ο Δημήτρης Γαλαμάτης, τόνισε ότι νιώθει έτοιμος να προσφέρει και για τον τόπο του και για την χώρα, εκτιμώντας πως οι πολίτες αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να ζήσεις την κανονική ζωή, για να τους εκπροσωπήσεις.
«Είμαι αποφασισμένος», πρόσθεσε, «να ενώσω και να συνθέσω από τη θέση του βουλευτή, ώστε να συμβάλω ως καταλύτης, για το σταμάτημα αυτού του φαύλου κύκλου της ανυπαρξίας στη Θεσσαλονίκη. Στην Αθήνα πρέπει να φτάνει μια φωνή, ένα σχέδιο και όχι να περιμένουμε από αυτούς να αποφασίσουν για μας».
Παράλληλα, έστειλε το δικό του μήνυμα για καθολική συμμετοχή στην ψηφοφορία της Κυριακής, μιλώντας στον Real FM 107,1, στους Μπάμπη Τζιομπάνογλου και Μελίνα Καραπαναγιωτίδου.
«Ψηφίστε και αψηφήστε την παραλία», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας με νόημα, ότι πραγματικοί νικητές στη Δημοκρατία είναι όσοι ψηφίζουν.